Organizare Evenimente

Organizare Evenimente

      Unic. Special. Memorabil. Evenimentul tau.
 
     Evenimentul tau este despre tine, iar responsabilitatea noastra este sa exprimam acest lucru.
   Misiunea noastra in organizare evenimente este de a defini unicitatea fiecarei manifestari de acest tip la care participam ca organizatori. Casa Seciu este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorintele si emotiile invitatilor nostri, fie ca sunt sau nu formulate cu exactitate. Ne-am specializat in organizare evenimente pentru a sustine cerintele invitatilor nostri si, mai mult decat atat, pentru a  veni in intampinarea acestora cu solutii potrivite si optiuni creative.
PERSONALIZARE SI ADAPTABILITATE 
 
    Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de lux dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: organizare botez, organizare nunta, organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati.
 
    Complex Casa Seciu este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta. 
 


Gradina de vara Salon Grand Event Ballroom REGAL BALLROOM SALON AMBASAD`OR SALON SELECT Terasa TERASA EXTERIOARA