MENIU VANAT

Printre traditiile Casei Seciu se enumera si "Vanatul"
 
 

Aici puteti sa savurati cele mai delicioase preparate din vanat cum ar fi:

-vestita laba de urs

-caprioara in sos Burghinion

-cotletul de mistret in sos de vin

-urs gatit romaneste

-pulpa de urs in sos vanatoresc.

 

 

Vanatul este o arta culinara!

Carnea de vanat are un continut mare de proteine si un continut scazut de lipide.

Vanatul poate fi preparat intr-o gama foarte variata cu adaos de legume, fructe.

Preparatele de vanat pot fi pregatite la frigarui, la gratar, la cuptor, la tigaie, la protap.

Se recomanda a fi servite impreuna cu vinuri rosii seci, puternice, de calitate superioara.

 

 

Pentru unele din specialitatile din vanat este necesar o precomanda cu 1-2 zile inainte.

 

 


LABA DE URS SUPA DIN LABA DE URS A LA SECIU PULPA DE CAPRIOARA IN SOS BURGHINION CAPRIOARA LA TAVA CU CIUPERCI URS GATIT ROMANESTE PULPA DE URS CU SOS VANATORESC