Evenimente corporate

Evenimente corporate

CONFERINTE, MEETING-URI, TRAINING-URI, TEAM BUILDING-URI, PETRECEREI CORPORATE

Imaginea companiei tale esti tu

Iar echipa care te sustine in afaceri este cea mai importanta pentru succesul activitatilor tale. La fel ca si tine, ea reprezinta imaginea companiei in fata partenerilor de afaceri si a potentialilor clienti.

Ca in cazul oricarui eveniment de companie, Casa Seciu cunoaste si respecta cerintele si rigorile de organizare evenimente corporate, care sa imbrace intr-o atmosfera destinsa si informala, elementele fumdamentale si cat se poate de serioase ale unei identitati corporative.

Casa Seciu detine experienta in organizare evenimente corporate, noi la randul nostru fiind o companie moderna care stapaneste regulile de branding si imagine corporativa.

Astfel,  specializandu-ne in organizare evenimente corporate alaturi de alte tipuri de evenimente, sustinem prin cele cinci saloane, prestanta unui eveniment corporativ de top. 

Confera asadar clasa Companiei Tale si motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui Succes realizat impreuna.

Echipa Complexului Casa Seciu prin expertiza in organizare evenimente corporate si pachetul “business entertainment”,  duce Succesul tau pana la capat.


REGAL BALLROOM SALON AMBASAD`OR SALON SELECT Terasa TERASA EXTERIOARA


Urmareste-ne

Fii la curent cu noutatile noastre!